Proud partner of PVNL

 

Zie je het voor je? Business Partner of PVNL

Als partner van PVNL kun jij je, als zelfstandig ondernemer, bij ons aansluiten en meevaren op onze jarenlange ervaring. Je kunt gebruik maken van de voordelen en de know-how van het grootste kappershuis van Nederland.

Partnerschap

Je wordt bij ons partner voor een bepaalde tijd, waarin de enige verplichting is dat je producten afneemt via PVNL. Dit mogen producten zijn van onze leverancier en/of een private label lijn. Je committeert je aan de productlijnen die wij als PVNL afnemen en kunt daarbij profiteren van dezelfde kortingscondities als al onze partners. Wij bieden een professionele en ervaren leverancier.

Daarnaast geven we de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse diensten die wij in ons formulehuis aanbieden tegen een gereduceerd tarief en op eigen verzoek, denk bijvoorbeeld aan: Digitale partners, salon software, (loon)administratie, arbeidsrecht, verzekering, HR, marketing en opleidingen.Digitale partners van PVNL

 

Jouw eigen productlijn

Ook biedt PVNL de mogelijkheid om private label producten aan te bieden waarmee je jouw retailassortiment kunt versterken. Deze producten bestel je en vervolgens kan het logo van jouw salon op het label gedrukt worden. Op deze manier kan je salon een “eigen” productlijn voeren. Alle shampoos, conditioners en maskers binnen deze productlijn zijn ook beschikbaar als backbar product. De productlijn die binnen het retailassortiment gevoerd wordt bestaat uit 15 producten: 5 verschillende shampoos, 2 conditioners, 5 stylingproducten, een masker en een droogshampoo.

Salon software

PVNL maakt gebruik van het kassasysteem van Aimy. Aimy is salon software waarmee online afspraken 24/7 kunnen worden geboekt, de agenda up-to-date en inzichtelijk is, er betere aansluiting is bij de nieuwe generatie klanten en de administratie in één klik geregeld is. Aimy maakt technologie toegankelijk voor elke kapper, zodat de digitale klantervaring een verlengstuk is van de ervaring in de salon zelf. Lees hier meer over Aimy.

Bij het partnerschap met PVNL is de overstap naar Aimy een optie. Als je gebruik wil maken van het private label assortiment, is een overstap naar Aimy een vereiste.

PVNL Academy

De persoonlijke groei van stylisten staat centraal in alles wat we doen. PVNL streeft ernaar de beste werkgever van Nederland te zijn. Wij investeren daarom niet alleen in onze merken, maar met name ook in onze stylisten. In de PVNL Academy trainen we daarom het hele jaar door ervaren stylisten en nieuwe stylisten. PVNL biedt trainingen online aan, op locatie in de salon, op locatie bij de PVNL Academy of bij één van onze leveranciers. Trainingen worden overdag gegeven, in de avonduren of onder werktijd. Dit gebeurt altijd in overleg.

Als partner of PVNL kunnen jij en jouw stylisten tegen gereduceerd tarief ook gebruik maken van deze trainingen.

CONTACT

Word jij Proud Business Partner of PVNL? Bij interesse of vragen: neem contact op met ons Commercial Development team:

Nienke Lourens – Commercial Development Assistent
M: (06) 15942235
E: nienke.lourens@provalliance.nl

 

Quick scan

Vul meteen onze quick scan om te kijken of het partnerschap ook iets voor jou is.

Doe de quick scan

ONZE FLAGSHIPSTORES

Heb jij interesse in onze merken of wil je gewoon even proeven hoe onze salons en onze teams eruit zien? Kom dan langs bij één van onze salons, bijvoorbeeld bij:

* Team Kappers Naaldwijk – Herenstraat 45A, 2671 HZ Naaldwijk
* Team Kappers Zuidplein – Zuidplein 426, 3083 BL Rotterdam
* BrainWash Waalwijk – De Els 78, 5141NH Waalwijk
* BrainWash Stein – Raadhuisplein 4, 6171 JB Stein
* Cosmo Hairstyling Weena – Weena-Zuid 148, 3012 NC Rotterdam
* Cosmo Hairstyling Nijmegen – Lange Hezelstraat 52, 6511CL Nijmegen

salons PVNL

 

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte over PVNL!