• Erkende kappersopleiding
  • Vaktrainingen
  • Baangarantie
  • Doorgroeimogelijkheden

ALLES OVER HET WERKEN EN LEREN BIJ PVNL TIJDENS JOUW KAPPERSOPLEIDING

Wil jij ook alles uit jouw opleiding halen met hulp van de grootste kappersketen van Nederland? Dan is de persoonlijke begeleiding met het PVNL traject iets voor jou!

 

Met onze drie formules Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash hebben we op 5 scholen binnen Nederland een samenwerking. Dat betekent dat je naast de lessen tijdens jouw opleiding profiteert van onder andere trainingen van onze experts én extra begeleiding krijgt van onze praktijkopleiders. Hiernaast kunnen we een baangarantie bieden bij één van onze salons en krijg je nog veel meer extra’s.

Benieuwd naar wat het PVNL traject precies inhoudt? Lees er hier alles over!

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Naast de extra begeleiding en trainingen van de professionals van PVNL tijdens jouw kappersopleiding, krijg je een persoonlijk opleidingspad binnen de formule waarvoor je werkt. Hierdoor kun jij jezelf op de beste manier ontwikkelen en maak je een sterke start in de kappersbranche. 

Als student binnen een van onze groepen ben jij gegarandeerd van een baanNiet alleen tijdens jouw opleiding, maar ook na het behalen van je diploma! Zo kan jij bij ons gelijk aan de slag als Haarstylist binnen één van onze formules: Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash.

Ben jij Haarstylist binnen één van onze formules, dan zal het verder ontwikkelen zeker niet stoppen. Bij alle formules van PVNL hebben we verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij jezelf op creatief vlak verder ontwikkelen als bijvoorbeeld regiotrainer of educatorOok zijn er op het gebied van management genoeg kansen en kun je als bijvoorbeeld salonmanager of regiomanager aan de slag.

INFORMATIEAVOND BIJWONEN? DAT KAN!

Wil jij alles uit je opleiding halen, met de hulp van de grootste kappersketen van Nederland? We vertellen je er graag meer over.  

We organiseren geregeld informatieavonden op verschillende scholen. Tijdens zo’n informatieavond kom je meer te weten over het PVNL-traject en over de opleiding die PVNL samen met de opleiding heeft ontwikkeld. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor een informatieavond. Zodra er een avond gepland is, ontvang je hierover een mail. 

Nieuwe samenwerking Zadkine

Zadkine is een nieuwe samenwerking aangegaan met PVNL, om een 1 jarige of 2 jarige BOL opleiding tot Junior Hairstylist of Hairstylist dame/heer aan te bieden. Met het volgen van deze opleiding heb je direct baangarantie bij een van de salons van Cosmo Hairstyling, BrainWash of Team Kappers.

Lees er hier meer over

PVNL x Zadkine

Onze formules

Kom meer te weten over de formules van PVNL en ontdek welk merk het beste bij je past!

NIEUWSGIERIG WELKE FORMULE HET BESTE BIJ JOU PAST?

Bij PVNL geloven wij dat het belangrijk is dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen binnen de juiste formule.

Vul hieronder jouw eigen personality test in en ontdek of jij perfect bij Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash past!

Let’s do this!  

Waar vind je het PVNL traject? Met deze scholen hebben wij een samenwerking!

Beauty College

Haarverzorging

Landstede

Mooi & Mode

RijnIjssel

Kapper