• Erkende kappersopleiding
  • Unieke samenwerking
  • Baangarantie
  • Doorgroeimogelijkheden

BINNEN 1 JAAR JUNIOR HAIRSTYLIST OF 2 JAAR HAIRSTYLIST DAME/HEER

Zadkine en PVNL zijn een samenwerking aangegaan; voor een 1 of 2 jarige opleiding tot Junior Hairstylist of Hairstylist dame/heer, met baangarantie bij Cosmo Hairstyling, BrainWash of Team Kappers.

 

Heb jij passie voor de beauty branche en is het altijd al jouw droom geweest om kapper te worden? Leer jij het liefst, terwijl je werkt? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Met het volgen van deze BOL opleiding van 1 jaar of 2 jaar heb je direct baangarantie bij één van de salons van PVNL. Daarnaast zijn er na dat jaar volop doorgroeimogelijkheden.

Benieuwd naar wat deze opleiding precies inhoudt? Lees er hier alles over!

Wie, wat, waar

  • Opleiding: Junior Hairstylist (kapper)/ Hairstylist dame/heer i.s.m. PVNL
  • Niveau 2 | 1 jaar of niveau 3 | 2 jaar (daarna stroom je gemakkelijk door naar niveau 4)
  • Start: Augustus 2024
  • 2 dagen school & 2 dagen stage | BOL
  • Locatie: Rotterdam Centrum Benthemplein / Campus Hoogvliet Werkplein

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

OVER JOUW OPLEIDING

Deze modulaire opleiding biedt de mogelijkheid om binnen 1 jaar jouw niveau 2 Junior Hairstylist diploma te behalen, of binnen 2 jaar je niveau 3 diploma (Hairstylist dame/heer). Je gaat gelijk aan de slag op de werkvloer (2 dagen) in combinatie met school (2 dagen). Ook zullen we jou begeleiden om een perfecte match te vinden in één van de salons van PVNL (Cosmo Hairstyling, Team Kappers, Brainwash). Door deze unieke samenwerking kunnen wij jou optimaal begeleiden. Gedurende het schooljaar ga je zowel op school als in de salon aan de slag met alle onderdelen binnen het kappersvak, zodat jij jezelf snel kan ontwikkelen.

En na deze opleiding verder met Salonmanager? Dan kun je zo doorstromen naar de vervolgopleiding op niveau 4 bij Zadkine.

WAT GA JIJ DOEN?

Je leert alle basisvaardigheden van het kappersvak tijdens de 1 jarige opleiding. Denk daarbij aan de onderdelen kleuren, knippen en föhnen. Kies je voor de 2 jarige opleiding? Dan werk je na het basisgedeelte voornamelijk aan jouw creatieve skills. Dit zal plaatvinden op school, in de salon, en op de PVNL-Academy in het bruisende centrum van Rotterdam. Je wordt niet alleen getraind door een vaste docenten van Zadkine op school, maar ook door jouw praktijkopleider in de salon en de educators van de PVNL-Academy. Op deze plekken ga je dan ook veel ervaring opdoen! Naast het opleidingsprogramma vanuit school stoomt PVNL jou klaar voor de examens aan de hand van trainingen. Ook krijg je elk kwartaal les van een gastdocent die je bijpraat op het gebied van de laatste trends.

WERKEN EN LEREN

Twee dagen per week volg je op school (locatie Rotterdam Centrum Benthemplein / Campus Zadkine Rotterdam) zowel generieke  (Nederlands, rekenen, persoonlijke loopbaan) als praktijkgerichte vakken. Naast deze schooldagen ben je twee dagen in de week stage aan het lopen bij een PVNL-salon (Cosmo Hairstyling, Team Kappers of Brainwash). Hier houd jij je bezig met het reilen en zeilen binnen het kappersvak. Ook word je in de salon een aantal uur per week getraind door jouw praktijkopleider.

STAGE LOPEN

Naast de 2 lesdagen bij Zadkine, loop je 2 dagen stage in een salon van Cosmo Hairstyling, Team Kappers of Brainwash. Je wordt getraind in de salon om jouw schoolopdrachten af te ronden, naar jouw examens toe te werken en om te kunnen meedraaien op de werkvloer. Iedere dag in de salon is anders wat er voor zorgt dat werken in het kappersvak nooit saai wordt.

Meer weten?
Meer informatie over deze opleiding vind je op de website van Zadkine.

Opleiding Junior Hairstylist
Opleiding Hairstylist Dame
Opleiding Hairstylist Heer

Onze formules

Kom meer te weten over de formules van PVNL en ontdek welk merk het beste bij je past!

NIEUWSGIERIG WELKE FORMULE HET BESTE BIJ JOU PAST?

Bij PVNL geloven wij dat het belangrijk is dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen binnen de juiste formule.

Vul hieronder jouw eigen personality test in en ontdek of jij perfect bij Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash past!

Let’s do this!