Algemene voorwaarden

Provalliance Nederland hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

Gebruik gegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen:
* over belangrijke ontwikkelingen binnen knip en kleurbehandelingen;
* over nieuwe producten en diensten van Provalliance Nederland;
* over commerciële aanbiedingen;
* voor marktonderzoek.

Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen

In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de email communicatie vanuit Provalliance Nederland. Ook kunt u via ‘profiel wijzigen’ uw persoonsgegevens aanpassen. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Provalliance Nederland u uit zijn bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Schiedamsedijk 49
3011 ED Rotterdam
avg@provalliance.nl

Mocht u overige vragen hebben kunt u mailen naar businesssupport@provalliance.nl

Wijzigen van dit privacybeleid

Provalliance Nederland houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10-12-2020