• Het grootste kappers formulehuis
  • Toonaangevend

Provalliance Nederland werd in mei 2018 opgericht nadat BrainWash en Wave International, het nederlandse moederbedrijf van Cosmo Hairstyling en Team Kappers, een joint venture aangingen.

Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling bestaat al sinds 1986 en was voorheen onderdeel van Wave International. Er zijn 55 salons en bieden behandelingen in het hogere segment, onder het motto ‘good hair speaks louder than words’.
Cosmo gaat op elk vlak verder dan andere salons, we willen je de look geven die precies bij je past en heten je graag welkom bij ons in de salon met al onze fijne delighters! Want met meer dan 30 jaar ervaring bieden we gegarandeerd kwaliteit om jou een uniek haarplan aan te meten. Bij Cosmo werkt iedereen namelijk met passie en liefde voor het vak. Alle stylisten beschikken over de beste technieken dankzij de professionele trainingen van Provacademy. Dit is waarom Cosmo Hairstyling alleen de beste stylisten in dienst heeft.

Team kappers

Team Kappers bestaat 30 jaar, heeft ruim 75 salons en was voorheen onderdeel van Wave International. Team biedt snelle behandelingen tegen aantrekkelijke prijzen en werken zonder afspraak, met een handige sms-service.
Team Kappers onderscheidt zich door het knippen zonder afspraak en het heldere concept. We knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, zodat je er altijd goed uit kunt zien. De behandeling is snel, maar met een buitengewoon goede beleving en kwaliteit. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat je altijd tevreden de salon weer verlaat.

BrainWash

Het idee voor BrainWash ontstond eind 2005 en de eerste salon opende haar deuren begin 2006. Daarmee bestaat deze formule eind 2020 dus al 15 jaar! Met 175 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland. BrainWash is een unieke kappersformule en levert goede kwaliteit voor een goede prijs.
Bij BrainWash vind je als klant gemak, wanneer je wilt, waar je wilt. Eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Een sterke prijs-kwaliteit verhouding met service gefocust op de essentie. Door gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts. En in een welkome, informele en toegankelijke omgeving, met een goed advies zonder poespas.

Yes! Salons

Yes! bestaat sinds 2015, maakte een doorstart als onderdeel van Provalliance, en heeft ruim 30 salons. Yes! kenmerkt zich door het ‘affordable luxury’ concept.
De kapperszaak die jou compleet in de watten legt. Of je nu student bent, net begonnen bent met werken of in een latere levensfase zit; Yes! is er voor je. Yes! gelooft dat de begrippen kwaliteit, luxe, chique en stijlvol hand in hand kunnen gaan met
de begrippen trendy, rauw, fashion en uniek. Yes! helpt je jouw identiteit te laten stralen. Zo uniek als je bent; zo uniek moet je blijven. Want laten we eerlijk zijn; iedereen verdient het om zichzelf te kunnen zijn toch? Dat is Yes!: proud to be me.

Club Kappers

Zoek je kwaliteit voor een vriendelijke prijs en wil je naar de kapper wanneer dat jou uitkomt? Kom dan naar Club Kappers voor je knip en kleurbehandeling. Er wordt gewerkt met de professionele salonproducten van Keune Haircosmetics. De medewerkers van Club Kappers beheersen de laatste technieken en bezorgen je de look die je wil. Lekkere koffie en glossy tijdschriften zijn vanzelfsprekend bij Club Kappers. Graag ontvangen we je in een van onze salons. Een afspraak maken is niet nodig, je bent altijd welkom en kiest je eigen moment om naar de kapper te gaan…