Proud partner of PVNL

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET PARTNERSCHAP

Lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen over het partnerschap.  Mocht je een andere specifieke vraag hebben of meer informatie willen, neem gerust contact op met ons Commercial Development team.

Wat houdt ondernemen als Partner of PVNL in?

Je blijft ondernemer in de salon welke je eigen naam mag blijven dragen en waar je je eigen prijzen, behandelingen en beleid voert. Daarnaast blijf je volledig verantwoordelijk voor de operationele zaken en administratie. Aan jouw ondernemerschap verandert dus helemaal niets, maar indien gewenst maak je gebruik van ondersteunende diensten van PVNL. Elke vorm van ondersteuning zal vanuit PVNL of onze partners worden gefactureerd tegen vooraf afgestemde tarieven. Hierbij hebben wij ons niet aan een verplichte afname gecommitteerd.

Wat zijn de voordelen als Partner of PVNL?

Het grootste voordeel waar je als ondernemer van kan profiteren is het inkoopvoordeel op haarproducten. Verder gaan we samen op zoek naar een samenwerking die voor beide partijen werkt. Daarnaast kun je gebruik maken van de raamovereenkomsten die PVNL heeft gesloten met o.a. digitale partners, verzekeringen, Private Label (productassortiment met jouw eigen naam/logo), administratie, marketing, HR en opleiding (PVNL Academy) tegen vooraf gestelde tarieven.

Belangrijk om te weten als Partner of PVNL?

Je tekent een contract met een looptijd, waarbij je een afnameverplichting hebt bij het merk waar we de producten afnemen. Wanneer deze leverancier een bepaald product of een vergelijkbaar product niet in het assortiment heeft, mag je deze bij een andere leverancier inkopen. Bij een eventuele overstap naar een andere productleverancier, gaan ook de ondernemers die aan PVNL verbonden zijn daarin mee.

Waarbij ondersteunt PVNL jou als ondernemer?

Naast eerdergenoemde punten, hebben onze businesscoaches jarenlange ervaring in het operationeel en zakelijk begeleiden van salons en ondernemers bij zeer gevarieerde onderwerpen, niets menselijks is ons vreemd. Onze coaches kunnen op afroep worden ingehuurd om te adviseren en ondersteunen bij jouw uitdagingen.

 

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om Partner of PVNL te worden?

Je bent bereid om het productassortiment via PVNL te voeren en staat open voor al het moois dat PVNL jou kan bieden. Je bent er trots op om Partner of PVNL te zijn en draagt dat uit, o.a. door een raamsticker op de pui van de salon. Daarnaast bezit je natuurlijk een gezonde dosis enthousiasme en zelfvertrouwen.

Parnet of PVNL

CONTACT

Word jij Proud Business Partner of PVNL? Bij interesse of vragen: neem contact op met ons Commercial Development team:

Marieke van der Sterren – Head of Commercial Development
M: (06) 51761433
E: marieke.vandersterren@provalliance.nl

Nienke Lourens – Commercial Development Assistent
M: (06) 15942235
E: nienke.lourens@provalliance.nl

 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte over PVNL!