• Altijd vriendelijke prijzen
  • Top service met een lach
  • Voor het hele gezin

Kies je look, wij doen de rest!

Team Kappers onderscheidt zich door het knippen mét en zonder afspraak en het heldere concept: knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, voor het hele gezin, zodat je er altijd goed uit kunt zien. We vinden het erg belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat je altijd tevreden de salon weer verlaat. Voel je daarom thuis in onze salon, kies je look en wij doen de rest!

Wie zijn wij?

De wereld van Team Kappers

Team Kappers staat licht en vol plezier in het leven. We zijn er voor iedereen die goed geknipt en gekleurd wil worden in een ongedwongen sfeer. Want lekker in je vel zitten hoeft niet zo zwaar te zijn, niet zo duur en niet zo ingewikkeld.

Bij Team Kappers is iedereen welkom en vertrekt iedereen met een glimlach. Niet alleen omdat onze service zo mensgericht is of de sfeer in onze salons zo huiselijk, ongedwongen en gezellig, maar vooral omdat we weten dat een goede kappersbehandeling gewoon een heerlijk gevoel kan geven. Voor jou, voor je kinderen – en voor iedereen die net als wij vinden dat het leven te leuk is om te serieus te nemen.

Lach het leven toe!
Voor je het weet, lacht het terug 🙂

Onze missie

Het snel en goed knippen van onze klanten, met een persoonlijke benadering. Met afspraak (of als het rustig is zonder afspraak) en dat allemaal in een gezellige en huiselijke sfeer, voor een vriendelijke en duidelijke prijs, zodat onze klanten er vlot en modieus bijlopen.

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen, wie ze ook zijn, en waar ze ook vandaan komen, het heerlijke gevoel te geven dat je aan een goede kappersbehandeling overhoudt.

Onze visie

De behandeling is snel, maar met een buitengewoon goede beleving en kwaliteit. Bij Team Kappers is het altijd gezellig en er heerst een warme, huiselijke sfeer in de salon. Team is echt een kapper waar iedereen graag terugkomt. Sterker nog, Team is voor haar klanten een tweede huiskamer.

Onze zes merkwaarden

Bij Team Kappers werken we vanuit zes belangrijke merkwaarden:

  • Vrijheid – wanneer je wil, hoe jij het wil
  • Vier het leven – we houden wel van een feestje!
  • Met een knipoog – we houden van een lach en nemen het leven niet al te serieus
  • Welkom – voel je thuis in onze salon
  • Toegankelijk – met 75 salons zijn we altijd wel in de buurt!
  • Hollandse nuchterheid – wees wie je bent 🙂

Onze garanties

Knippen mét en zonder afspraak

Wij werken met en zonder afspraak, plan dus gemakkelijk vooraf je afspraak of loop bij ons binnen wanneer het jou uitkomt.

Gediplomeerde kappers

Team Kappers staat al jaren bekend om de vaktechnische opleiding. We hebben een speciaal intern scholingsprogramma, dat iedere kapper doorloopt. We doen mee aan wedstrijden en andere creatieve initiatieven om talent te stimuleren.

Top service met een lach

Wij stellen alles in het werk om je goed en snel te helpen. Kwaliteit en gemak staat voorop.

Dat jij blij bent met je haar is voor ons het ultieme doel. We horen daarom graag wat jij van ons vindt zodat we onze service nog beter kunnen maken.

Dé kapper voor het gezin

In onze gezellige salons zijn vaak kinderstoelen aanwezig, zodat ook de kleinste mooi en snel geknipt kan worden.

Online boekingssysteem en handige SMS Service

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we nu een online boekingssysteem waarmee jij gemakkelijk en snel je afspraak vooraf kunt reserveren. Loop je liever langs wanneer het jou uit komt? Dan hebben we de SMS service beschikbaar wanneer het druk is in de salon. Je laat je mobiele nummer bij ons achter, doet even een boodschap of drinkt ergens een kopje koffie en krijgt 10 minuten voordat je aan de beurt bent een sms’je.

Altijd vriendelijke prijzen

We werken met menu’s. Zo kun je makkelijk kiezen en weet je precies wat je krijgt en wat het kost. Duidelijk en transparant.

Kassabon garantie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan lossen we het binnen 2 weken kostenloos voor je op.

PVNL traject

Wil jij ook alles uit jouw opleiding halen met hulp van de grootste kappersketen van Nederland? Dan is de persoonlijke begeleiding met het PVNL traject iets voor jou!

Met onze formule Team Kappers hebben we op 5 scholen binnen Nederland een samenwerking. Dat betekent dat je naast de lessen tijdens jouw opleiding profiteert van onder andere trainingen van onze experts én extra begeleiding krijgt van onze praktijkopleiders. Hiernaast kunnen we een baangarantie bieden bij één van onze salons en krijg je nog veel meer extra’s.