• Professionele haarstylisten
  • Voor de happy many
  • Altijd een scherpe prijs

Dit is BrainWash

De eerste BrainWash salon opende haar deuren begin 2006. Daarmee bestaat deze formule in 2021 dus al 15 jaar! Met 175 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland. BrainWash is een unieke kappersformule en levert goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Bij BrainWash vind je als klant gemak, wanneer je wilt, waar je wilt. Eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Een sterke prijs-kwaliteit verhouding met service gefocust op de essentie. Door gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts. En in een welkome, informele en toegankelijke omgeving, met een goed advies zonder poespas.

Wie zijn wij?

Onze kernwaarden

De formule van BrainWash is gebaseerd op vier belangrijke pijlers:

  • Gemak – Wanneer je wilt, waar je wilt, je maakt eenvoudig een afspraak – Voldoet altijd aan de verwachtingen
  • Prijs – Eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten – De slimste keuze voor iedereen
  • Kwaliteit – Sterke prijs-kwaliteit verhouding, service gefocust op de essentie, opgeleid door vakexperts – Wij doen waar we goed in zijn
  • Beleving – Welkom, informeel en toegankelijk, goed advies zonder poespas – Altijd met een glimlach
BrainWash Kappers - De slimste keuze voor mooi haar

Werken bij BrainWash? Nederland heeft je nodig!

Bij BrainWash word je gewaardeerd om wie je bent. We zijn no nonsens en houden van ons werk. We zijn super flexibel, dus als jij op donderdag liever postzegels verzamelt dan aan het werk bent, is dat ook goed. En als je je elke dag uit je naad werkt, wil je er aan het eind van de maand ook iets voor terugzien. Logisch. Daarom hebben we bij BrainWash onze salarissen flink onder handen genomen. Fijn voor alle kappers die nu al bij ons werken en fijn voor jou, als je een baan zoekt bij de leukste kappersketen van Nederland.

Leuk voor jou, lekker voor je banksaldo
Onze vaste salarissen gaan flink omhoog. Maar daar bovenop wordt het helemaal interessant. Want we werken sinds kort ook met een mooi bonussysteem, waardoor je je salaris elke maand met tot wel 200 euro kunt verhogen. Netto! Wat je exacte bonus is, hangt af van de omzet die je per uur draait. Maar als je gewoon lekker doet wat je moet doen, verdien je hoe dan ook een heel lekker extraatje. Vraag het maar aan onze kapper Michelle, die vorige maand van haar eerste bonus nieuwe schoenen heeft gekocht en heerlijk uit eten is geweest! O ja, ook niet vervelend: als je wilt, betalen we je overuren direct uit. Want als jij je collega’s en onze klanten uit de brand helpt door langer te werken, moet je daarvan profiteren. En wel meteen.

Meer dan geld alleen
Wat we iedere maand op je rekening storten is belangrijk, maar geld alleen maakt een baan nog niet leuk. Gelukkig heeft werken bij BrainWash nog veel meer voordelen. Zo proberen we altijd zo flexibel mogelijk om te gaan met de planning, want we snappen dat elke agenda er anders uitziet.

Ook bieden we je heel veel doorgroeimogelijkheden. En dat zeggen alle werkgevers, maar wij maken het ook echt waar. Dus heb je de ambitie om uiteindelijk een salon te leiden of bijvoorbeeld aan de slag gaan als trainer of regiomanager? Die mogelijkheden zijn er bij ons genoeg.

PVNL traject

Wil jij ook alles uit jouw opleiding halen met hulp van de grootste kappersketen van Nederland? Dan is de persoonlijke begeleiding met het PVNL traject iets voor jou!

Met onze formule BrainWash hebben we op 5 scholen binnen Nederland een samenwerking. Dat betekent dat je naast de lessen tijdens jouw opleiding profiteert van onder andere trainingen van onze experts én extra begeleiding krijgt van onze praktijkopleiders. Hiernaast kunnen we een baangarantie bieden bij één van onze salons en krijg je nog veel meer extra’s.