De ervaring van Feli


Student kappersopleiding bij MBO Rijnland Leiden / BOL leerjaar 1 en maakt vanaf leerjaar 2 de overstap naar BBL


Feli van Eijk is 16 jaar en komt uit Alphen aan den Rijn. Ze volgt momenteel de kappersopleiding op het MBO Rijnland in Leiden en loopt stage bij Cosmo Hairstyling in Alphen aan den Rijn.  


Waarom heb je voor deze opleiding gekozen? 


Ik overwoog meerdere opleidingen, maar de kappersopleiding bleek uiteindelijk het beste bij mij te passen. Het vak wordt steeds leuker omdat ik meer leer en zie hoe veelzijdig het is. Tijdens de opleiding krijg ik veel praktijkervaring. Tot nu heb ik het erg naar mijn zin in de salon, het is er gezellig en ik heb leuke collega’s. 


Wat heb je tot nu toe geleerd? 


Ik heb nu om de week op dinsdagavond nieuwe trainingen in de salon. Hier leer ik veel en het gaat goed! Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het ontvangst van klanten in de salon en zorg ik ervoor dat alles netjes is en opgeruimd. Soms help ik ook collega’s met wassen. Ik leer steeds iets nieuws bij en mag dit gaandeweg uitvoeren op de werkvloer.” Feli kleurt inmiddels ook mee in de salon.  

Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van het verhaal van Feli? Heb jij interesse in de kappersopleiding en wil je baangarantie bij één van onze formules? Meld je dan hier aan voor één van de open avonden van het PVNL traject!  

Meld je aan!