Lees hier alles over de speciale Provalliance groepen binnen jouw opleiding

Met onze drie formules Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash hebben we al op 5 scholen in Nederland eigen Provalliance groepen voor de opleiding BBL en Hybride onderwijs.

Wat betekent dit voor jou? Natuurlijk een uitstekende opleiding met extra begeleiding en trainingen vanuit Provalliance, baangarantie bij één van onze salons en nog veel meer.

De Provalliance Klas

Naast de lessen van jouw opleiding, profiteer je van de beste trainingen van onze eigen ProvAcademy. Jij zal worden begeleid door onze praktijkopleiders waarmee jij jouw persoonlijke opleidingspad kunt gaan bewandelen. Ben jij er klaar voor om jezelf te blijven ontwikkelen?!

Als student van de Provalliance klas ben jij gegarandeerd van een baan. Niet alleen tijdens jouw opleiding, maar ook na het behalen van je diploma! Zo kan jij bij ons gelijk aan de slag als Haarstylist binnen één van onze formules: Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash.

Ben jij Haarstylist binnen één van onze formules, dan zal het verder ontwikkelen zeker niet stoppen. Bij alle formules van Provalliance Nederland hebben we verschillende doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij jezelf op creatief vlak verder ontwikkelen als regiotrainer, educator of educatie manager. Ook zijn er op het gebied van management genoeg doorgroeimogelijkheden zoals salonmanager en regiomanager. Heb jij altijd een droom gehad om jouw eigen salon te runnen? Dan leiden wij jou zelfs op tot ondernemer van je eigen salon! En dit allemaal binnen de drie formules van Provalliance Nederland.

Welke voordelen biedt deelnemen aan de Provalliance groep jou:

  • Uitstekende erkende kappersopleiding Niveau 2/3/4
  • Trainingen en lessen op school vanuit ProvAcademy
  • Focus op jouw eigen opleidingspad en ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden, ook na jouw opleiding
  • Baangarantie tijdens en na jouw opleiding bij één van de formules van Provalliance
  • Werken in een dynamische salon waar je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends

Informatieavonden

Heb jij ook interesse om aan te sluiten bij één van de Provalliance groepen en alles uit je opleiding halen, met de hulp van de grootste kappersketen van Nederland? We vertellen je er graag meer over.

Op 6 maart om 19:00 uur vindt onze volgende informatieavond plaats via Microsoft Teams. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor deze informatieavond. Je ontvangt de link om deel te nemen via Teams in een bevestigingsemail.

Nieuwsgierig welk merk bij jou past?

Bij Provalliance vinden wij het belangrijk dat jij jezelf helemaal kunt ontwikkelen binnen de juiste formule. Nu snappen wij dat het lastig kan zijn om te kiezen, welke van de drie grote kappersmerken nu bij je past.

Maar geen zorgen, wij hebben speciaal voor jou een personality test gemaakt. Hier kun je binnen 1 minuut weten welk kappersmerk precies past bij jouw persoonlijkheid!

Let’s do this!  

Waar vind je de Provalliance klas?