• Erkende kappersopleiding
  • Vaktrainingen
  • Baangarantie
  • Doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met onze Provalliance groepen

Wil jij ook alles uit jouw BBL-opleinding halen met hulp van de grootste kappersketen van Nederland? Dan is de persoonlijke begeleiding van Provalliance Nederland iets voor jou!

 

Met onze drie formules Cosmo Hairstyling, Team Kappers en BrainWash hebben we namelijk op verschillende scholen in Nederland eigen bedrijfsgroepen. Dat betekent dat je, naast de lessen van jouw opleiding, profiteert onder andere trainingen van onze experts en extra begeleiding krijgt van onze praktijkopleiders. Hiernaast kunnen we een baangarantie bieden bij één van onze salons en geniet je van nog veel meer extra’s.

 

Benieuwd naar wat de Provalliance groepen precies inhouden? Lees er hier alles over!

Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling

Ben jij klaar om jouw carrière als haarstylist te starten? Bij Provalliance Nederland bieden wij jou de unieke kans om jezelf te specialiseren en te leren van ervaren stylisten via onze eigen ProvAcedemy. Je zult niet alleen de theorie van jouw opleiding leren, maar ook hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. 

Als student binnen een van onze groepen ben jij gegarandeerd van een baan na het behalen van je diploma. Je kunt direct aan de slag als haarstylist binnen één van onze formules: Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash.  

Maar jouw ontwikkeling stopt hier niet, bij ons zijn er volop doorgroeimogelijkheden zoals regiotrainer, educator, educatie manager, salonmanager, regiomanager en zelfs eigenaar van jouw eigen salon. Droom jij van een carrière als haarstylist? Doe mee met Provalliance Nederland en maak jouw droom waar! 

 

Infographic maken (visueel)

Welke voordelen biedt deelnemen aan de Provalliance groep jou:

  • Uitstekende erkende kappersopleiding Niveau 2/3/4
  • Trainingen en lessen op school vanuit ProvAcademy
  • Focus op jouw eigen opleidingspad en ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden, ook na jouw opleiding
  • Baangarantie tijdens en na jouw opleiding bij één van de formules van Provalliance
  • Werken in een dynamische salon waar je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends
``Hier kunnen we een toepasselijke quote plaatsen van een van de specialisten over de Provalliance groepen`` - Stylist Voorbeeld Naam

Informatieavonden

Heb jij ook interesse om aan te sluiten bij één van de Provalliance groepen en alles uit je opleiding halen, met de hulp van de grootste kappersketen van Nederland? We vertellen je er graag meer over.

Op 6 december om 19:00 uur vindt onze volgende informatieavond plaats via Microsoft Teams. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor deze informatieavond. Je ontvangt de link om deel te nemen via Teams in een bevestigingsemail.

Ben jij benieuwd welk kappersmerk bij jou past?

Bij Provalliance geloven wij dat het belangrijk is dat jij jezelf helemaal kunt ontwikkelen binnen de juiste formule. Maar we weten dat het kiezen tussen onze drie grote kappersmerken Cosmo Hairstyling, Team Kappers of BrainWash lastig kan zijn.

Daarom hebben wij speciaal voor jou een personality test gemaakt. Binnen 1 minuut kun je ontdekken welk kappersmerk het beste bij jouw persoonlijkheid past. Zo kun jij je droomcarrière als haarstylist waar maken bij het merk dat het beste bij je past!

Let’s do this!  

Waar vind je de Provalliance klas?

      + nog 1 opleider toevoegen