In gesprek met ondernemers

05 juni 2024

Tijdens onze inspiratietrip naar Stockholm hebben we gesproken met verschillende ondernemers. Over hoe zij de trip hebben ervaren, maar ook over het ondernemen en franchisen bij PVNL. Deze keer spreken we met Melissa, ondernemer bij Team Kappers Zevenkamp.

Melissa

Hi Melissa, zou je jezelf kort willen voorstellen?

“Hej! Ik ben Melissa Vaartjes en al bijna 6 jaar franchisenemer van Team Kappers Zevenkamp. Voordat ik ondernemer werd, werkte ik voor Team Kappers Rotterdam Korte Lijnbaan.”

Wat verwachtte je van de inspiratie trip naar Stockholm?

“Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten! Ik wist dat we Björn Axén zouden bezoeken, en daar demo’s zouden krijgen.

Maar wat een ervaring was het! Echt een once in a lifetime experience! We hebben enorm veel dingen mogen zien en meemaken.

We werden heel warm en fijn onthaald door het team van Björn Axén. We hebben ontzettend veel van hen geleerd.”

Welke inspiratie neem je mee?

“Ik ga voor mijn winkel een duidelijkere visie voor de toekomst creëren. Mijn eigen team was erg enthousiast nadat ze hoorden wat ik allemaal heb opgestoken en zien een verandering helemaal zitten!”

Wat brengt deze inspiratietrip met PVNL jou als ondernemer?

“Zo’n reis die je maakt met PVNL en een groep ondernemers, heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Het is heel fijn om je kennis en ervaring te kunnen delen met andere ondernemers! Ik hoop dan ook dat we steeds meer franchisenemers mogen toevoegen waarmee we dit kunnen delen.”

OOK FRANCHISEN BIJ PVNL?

Als franchisenemer bij Cosmo Hairstyling en/of Team Kappers kun jij je, als zelfstandig ondernemer, bij ons aansluiten en meevaren op onze jarenlange ervaring. Je kunt gebruik maken van de voordelen en de know-how van PVNL, het grootste kappershuis van Nederland.

Lees hier meer over franchisen bij PVNL.